Morgan Johansson har rätt om Hitler.

Bra att Socialdemokraterna visar på de skillnader som finns när det gäller dagens Moderater och deras sätt att rentvå Sverigedemokraterna som ett parti man kan lita på. Allt detta för att själva komma till makten och fortsätta systemskiftet som ideologisk även håller på att ta över i Sverige.

Trumpismen tillsammans med fascistiska undertoner framträder allt mer hos väljaren. Man drar sig inte heller att med lögner populistiskt ställa in sig hos väljarna som Sverigedemokraterna har som draghäst in till väljarkåren. Att Hitlers väg till makten och den ideologi han hade om den germanska rasens överlägsenhet gentemot andra människor. Vad som hände för inte så länge sedan måste mer bli framträdande i Sverige. Detta för att stoppa den blåbruna faran som kommer att bli förödande om den blir verklig för den vanlige människan i Sverige.

Debatt från Aftonbladets ledasida.

OBS: Nedsatt pris. Köp Olle här.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.