• mån. sep 26th, 2022

Välkommen till Krister Lummes Hemsida.

"Var alltid den du är. Det finns alltid någon som tar ned dig till ditt rätta mått!"

Jag har inte heller aldrig kallat SD-väljare för grisar…

avKrister Lumme

feb 8, 2021

Försvarsminister Peter Hultqvist är inte svaret skyldig men svarar ändå rakt och fint på hur Sverigedemokraterna vränger och förvanskar rak och öppen debatt. SD retorik är som den alltid varit ,populistisk och rent fientlig mot folkrörelse partiet Socialdemokraterna.

Sverige demokraterna saknar allt vad som kallas för sanning och ärlighet. Ständigt flaggar de i bänken om hur illa det står till i landet Sverige. Att allt inte är bra det vet vi. Men att se framåt och göra något för samhället i stället för att retoriskt hävda allt som är dåligt gör inte en dag. Snarare är det ständig natt som råder i mörkret där SD och deras väljare befinner sig.

Att kalla de för att var grisar är ett omspunnet skällsord. Vad även är att grisen har ett bättre rykte än vad sanningen om den beskriver. Om SDs väljare befinner sig i den kategorin lämnar jag osagt…

Krister Lumme

Krister Lumme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.