• mån. sep 26th, 2022

Välkommen till Krister Lummes Hemsida.

"Var alltid den du är. Det finns alltid någon som tar ned dig till ditt rätta mått!"

Moderaterna visar upp ett hycklande ansikte…

avKrister Lumme

jan 27, 2021

Bra debattartikel i Eskilstuna Kuriren där man kritiserar högerns maktambitioner som inte kan nås utan att man på ett eller annat vis lierar sig med fascister vilket Sverigedemokraterna ständig och jämt markerar att de är. Den moderata retoriken är det samma som fascismen hycklade döljer. I kulisserna visar de något helt annat än vad den den officiella hållningen är.

Moderatledaren Kristersson döljer även vad han ytterst trängtar efter. Ambitionen är att nå makten. Retoriskt drar han sig inte för att hyckla. Inne i ett moraliskt förfall är det tydligt hur han på alla sätt visar och har visat hur hans ambition mer och mer närmar sig Fascismen för att nå sitt mål. Ser man tillbaka i backspegeln i valet var han vinnaren enligt honom själv. Därmed var han den moraliskt riktige stadsministern. Under valkvällen visade han frankt redan där, säkert och arrogant att han skulle flytta in i Rosenbad tillsammans med Sverigedemokraterna som vakthundar.

Moralens väktare ser idag hur moralismens murar faller inom det Moderata partiet. Trotts Trumpismen fall i USA visar partiet på vilken våg de tänker fortsätta surfa. Att surfbrädan är ihålig tycks inte bekymra partiet. Makten först. Moraliska betänkligheter sedan. Socialismen är hotet. Fascismen är dölj-aktivt modellen idag under Kristerssons ledarskap. Det moderata partiet av idag maskerar och gömmer skillnader de finns i samtidigt som de inne i hyckleriets retorik tänker något annat.

Krister Lumme

Krister Lumme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.