• mån. sep 26th, 2022

Välkommen till Krister Lummes Hemsida.

"Var alltid den du är. Det finns alltid någon som tar ned dig till ditt rätta mått!"

Om Moderat Trumpism…

avKrister Lumme

nov 18, 2020

Läser i min morgontidning om att moderat politik för nyanlända är lika med luft. För mig är detta inget nytt från den moderata himlen. Moderat politik är högerpolitik som år för år blir allt mer högerextrem. Allt i synnerhet efter Strängnäs sonen Kristerssons tillträde som partiledare där han även fikar efter att erhålla statsministerposten fortast möjligt. Möjligheten lär bli allt mer möjlig mer och mer om man efterliknar sverigedemokraternas politik där främlingsfientligheten skiner som en genomskinlig gardin in i det politiska rummet.

Höger politikerns extremism visas idag allt mer ute i världen. Trumpismen har visat sig i all sin prakt i USA som är drömlandet för de flesta och då i synnerhet hos den moderata synen om att den som har ska vara givet. Moderat politik idag genomsyrar högerpolitikens doktriner. Den som inte har ska inte heller få något om de inte visar sig var kapabla att försörja sig själva.

Invandringen och flyktingarna är de som finns i denna skara. Bidrar man inte med att försörja sig eller äger kapital för framtiden ska man inte heller få finnas med inne i den moderata skaran. Då är man ute. Därmed ska man inte som flykting äga tillträde till landet. Att Sveriges arbetskraft idag består av en genetisk skara som byggt upp landet och fortfarande gör det är inget för moderat högerpolitik. Tillträde till makten går genom att samla främlingsfientligheten till väljarskaran som inte kan nås på annat sätt än att man genom Trumpismen söker sig till maktens boning…

Krister Lumme

Krister Lumme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.