• mån. sep 26th, 2022

Välkommen till Krister Lummes Hemsida.

"Var alltid den du är. Det finns alltid någon som tar ned dig till ditt rätta mått!"

Hur populismens ansikte levererar lögner…

avKrister Lumme

aug 20, 2020

Så får Sverige bättre beredskap skriver liberala politiker i en debattartikel i Eskilstuna Kuriren. Att de själva är en del av den dåliga beredskapen vi har och som tydligast visat sig när det gäller pandemin cov 19 gömmer de allt vad de kan samtidigt som de rättfärdigar sig själva på ett sätt som visar på hur man gör som politiker där man själva är en del av orsak och verkan om vad de själva medverkat till.

Liberalerna var en del av Allians regeringen som började sälja ut Sverige allt vad de kunde under de år åtta år de satt i Rosenbad. Att nu som här rättfärdiga sig i en debattartikel och berätta för svenska väljare att de har konceptet till landets beredskap om de kommer till makt och härlighet är en del av sanningen om lögn och förbannad dikt.

Frågan jag ställer mig är var fanns dessa politiker då man började sälja ut Sverige vi deras maktinnehav. Att Utförsäljningen av vård och omsorg ska fortsätta enlighet den Moderata mallen som sätter kapitalet och vinster i första rummet ordar man inget om. Att fördelningen av välfärdens resurser som finns kvar av välfärden kommer att krackelera än mer gömmer och glömmer de samtidigt som de väljer sig själva som den enda lösningen för landets väl och ve.

Att då komma med en Debattartikel som jag påstår visar på lögn och förbanna dikt visar populismen ansikte. Sanningen om hur vi har i samhället idag i välfärden och som Liberalerna tillsammans med övrig borgerlighet sålde ut under alliansens år vid makten har man glömt. Allt om vad som gäller beredskap lades ut på kapitalets altare. Idag får det svenska folket skåda på första parkett vad den borgerliga regeringen sålde ut. Nu har de åter hitta vägen ut ifrån den kris då det gäller landets beredskap de själva medverkat till. Häpp säger jag…

Krister Lumme

Krister Lumme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.