• mån. sep 26th, 2022

Välkommen till Krister Lummes Hemsida.

"Var alltid den du är. Det finns alltid någon som tar ned dig till ditt rätta mått!"

Moderaterna tassar inte enbart på tå. De levererar även hyckleriet.

avKrister Lumme

sep 2, 2020

Bedrövligt hur den moderate ledaren ständigt och jämt visar hur han trånar över att bli landets statsminister. Detta på ett sätt där han mörkar fakta i stället för att leverera verklig politik som betyder något för landet och inte enbart vad han vill uppnå själv.

Sverige lider idag av politiskt samarbete. Högern profilerar sig allt mer både då det gäller Moderaterna och även Centerpartiet som är i samarbete med socialdemokraterna i regeringen. Regeringspartiet socialdemokraterna administrerar idag en tandlös regering. Samarbetet parterna mellan är vad landet lider av. Ständiga konflikter med högern syns på tapeten varje dag. Frågan är var Sverige ska hamna i nästa val.

Moderaterna har sin strategi klar. De har lagt in sitt veto mot våldet och allt annat negativt som pågår i landet. De vet allt om att det är socialdemokraternas fel. Under ytan smider man planer över att ta över regeringsmakten med Sverigedemokraternas stöd. Under tiden levererar man även hyckleriet.

Ledare i Eskilstuna Kuriren.

Krister Lumme

Krister Lumme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.