Moderat populism…

Idag läste jag en debattartikel av moderata politiker som visar på hur man skyller ifrån sig om vad man själva är orsaken till. Att Moderaterna är de som driver på vad regeringen ska göra och inte göra är en skröna med ord där man döljer sanningen som de själva varit med och medverkat till.

Sverige styrdes under åtta år av en högerregering som kallade sig för att vara en Allians med fyra högerpartier. Man styrde Sverige överenskommet om att inte bråka vilket till slut blev ordentligt synligt då Alliansen havererade när Moderaterna i skuggan av politiken kunde tänka sig att regera landet tillsammans med fascister. Allt detta med moderat tyckande och tänkande. Allianstiden dominerade landet med att sälja ut Sverige samtidigt som man sänkte skatterna för de rika som fortfarande i svallvågen av regeringstiden domineras av en högerpolitik som landets väljare valt med att så ska det tydligt vara.

Sverige lider idag av vad den Moderatledda regeringen levererade. Regeringen Lövdén som tog över efter Allians tiden har ända fram tills idag brottats med att försöka komma ifrån systemskiftet högerpartierna levererade och som landet fortfarande lider av. Att då som här i media leverera populism om att de är de som säger åt regeringen vad som ska göras är ändå till viss del en sanning då de tillsammans med fascister i riksdagen kan driva en högerpolitik som fortfarande visar på systemskiftet de vill och kommer att administrera om de får tillträde till makten i landet.

Corona krisen har visat hur avklätt landets resurser är då det gäller att skydda befolkningen. Beredskapslager som borde ha funnits monterades ned då Moderaterna styrde landet. Försvaret lika så vilket Socialdemokraterna har visat på styrka att återställa trots högerns påverkan av politiken tillsammans med Sverigedemokraters stöd. Ser man sedan till hur äldrevården har monterats ned med de höga dödstalen bland de äldre som inte har fått den vård de behövde visar detta på att vinster som levereras av skattebetalarna till entreprenörer som ska vårda våra gamla kunde ha visat på skillnad. Pengar som hamnade i privata fickor kunde ha hjälp till i vården. Idag hamnar de i privata fickor tillsammans med Sverige som enda land i världen där man kan göra vinster på skattefinansierad verksamhet.

Alltså. Denna debattartikel här är ett hån mot vad som i verkligheten har levererats av borgerligheten i landet och som de fortfarande tänker leverera om de får makten. Det svenska folket borde tänka till vad som är och vad som har varit och kommer fortfarande att vara om Sverige får en regering som den är idag där man får hoppa från tuva till tuva för att få igenom den politik man står för. Allt detta därför att de inte kan visa på full socialdemokratisk politik då riksdagen har en borgerlig majoritet som slår sina huvuden ihop med Sverigedemokraterna för att därigenom sälja ut välfärden som i stora delar har krackelerat i Sverige på grund av detta.

 Vill med detta avsluta mitt inlägg och ge regeringen Lövdén en applåd för vad de gör i motsats mot vad skribenterna här gör gällande. Vad de visar och är ute efter är populism för att genom detta få mandat att dränera landet än mer vad de gjorde under de åtta år de satt vid makten. Genomskåda dem borde alla väljare göra. Man vet vad vi har och vad vi fått. Socialdemokraterna är inte de som säljer ut landet. De försöker så gott det går att verkställa och återställa välfärden. Därför. Tänk till före…

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.