• mån. sep 26th, 2022

Välkommen till Krister Lummes Hemsida.

"Var alltid den du är. Det finns alltid någon som tar ned dig till ditt rätta mått!"

Religionen gömmer sig bakom makten…

avKrister Lumme

sep 14, 2019

Läser med inre ilska och förbannelse över hur det sk Kristdemokratiska partiet Kristdemokraterna tar för sig med att signalera ett hyckleri av sällan skådat slag. Allt i hur de idag normaliserar sin politik med att ansluta sig till de värderingar Sverigedemokraterna har och som de visar tydligt inne i det politiska lögnaktiga budskap de framför om och hur dåligt allt är i landet. Normaliseringen hos Kristdemokraterna är idag hur de fiskar i väljarkårens grumliga vatten där värderingar främst finns om att slutar vi inte ta emot invandrare eller flyktingar så kommer vi att möta den undergång Kristdemokraterna propagerar för då det gäller skillnad mellan himmel och helvete.

Kristdemokraterna är ett parti som hyllar det kristna budskapet de själva  tolkar i att med bibeln i handen tjäna pengar på allt som hör mammon till. Ser man till den vanvård av barn som förekom i Sverige för inte så länge sedan kan man konstatera att de som främst tog hand om föräldralösa barn var de sk religiösa som därmed gjorde sig rika på att ta hand om barn som samhället sedan frikostigt betalde dem för. Att de samtidigt slog och förnedrade de barn  de skulle föda med bibeln i handen samtidigt som deras största idol Jesus i motsats till deras piskor som ven över barnens ryggar sade ”låt barnen komma till mig” var inte något man tog emot då man valde att tjäna mammon främst.

Jag är kärleken. Livet och uppståndelsen sade Jesus. Allt vad Jesus hade som budskap i bibeln glömdes bort då den kristna högern såg egen potential i att tjäna pengar tillsammans med att misshandla och kränka barn de skulle ge kärlek men som de misshandlade samtidigt som de sedan gick till kyrkan och bad om förlåtelse hycklande med Jesus bilden framför sig. Blidkande hycklande såg de  törnekronan framför sig på sned tillsammans med knäppta händer.

Läs mer här om det kristna budskapet…

Idag då jag ser hur Kristdemokraterna fångar upp människor med budskap om att de bär det kristna budskapet med sig känner jag ett ståndaktigt motstånd mot hur de framstår som Sveriges frälsning samtidigt som de tillbeder allt som har med pengar att göra. Under hela min barndom kunde jag genomskåda det religiösa budskapet om och hur de religiösa tjänade pengar på mig samtidigt som de misshandlade och stal barndomen av mig med bibeln i handen. Då jag går in i en kyrka där avbilden med Jesus uppspikad på ett kors hänger känner jag hur falskhetens budskap ekar över mitt huvud om att Jesus gav sitt liv för våra synder. Mera rätt ser jag det hela som ett hyckleri att stora mått. Påskfirandet är som exempel den största kluvna religiösa högtiden vi firar. Att vräka i sig i godsaker och kasta i sig ägg visar på dumhetens krona om och hur vi inte vet vad vi håller på med samtidigt som vi gillar mammon tillsammans med fan och hans mormor.

Alltså. Jag vill påstå att vad vi firar är både lögner och dikter. Allt för att vi måste ha något vi ska fira samtidigt som vi inte vet vad vi firar. Religionen har startat alla krig som varit under den tid jorden har existerat. Vad vi gör är att vi lurar oss själva samtidigt som det religiösa budskapet är ett sätt i att använda hur man kan nå makt och rikedom med att tjäna mammon främst med att hycklande falla på knä för egen skull samtidigt som man skiter i andra.

Krister Lumme

Krister Lumme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.