• mån. sep 26th, 2022

Välkommen till Krister Lummes Hemsida.

"Var alltid den du är. Det finns alltid någon som tar ned dig till ditt rätta mått!"

Just de…

avKrister Lumme

jul 31, 2019

Missnöjet gror i Sverige. Trots en relativ bra välfärd som gnagas i kanten idag kan man  konstatera att  mycket vill ha mer samtidigt som många inte har klart för sig varför det ser ut som det gör i Sverige av idag. Lösningen för egen välfärd är i att invandringen måste bli mindre. Det är invandrarna som tar jobben. Det är invandraren som gör att välfärden krackelerar. Ut med invandraren är mantrat. Då får vi vad vi ska ha. Vi ska inte försörja hela världen. Mera rätt så ska vi sköta oss själva och skita i andra säger de missnöjda samtidigt som de räddningen för landet är partiet Sverige Demokraterna.

Vad som är mest tydligt är oavsett om det är de som säger sig vara mot invandringen eller för, så har de i botten åsikten att egentligen så tar vi nog emot alldeles för mycket. Det här problemet med välfärden ligger därför att de som kommer hit från krig och elände eller de som kommer hit för att arbeta dränerar vår välfärd och att det är vi svenskar som försörjer de flesta. Klarläggande är det så att med all säkerhet så är den största mängden svenskar invandrarfientliga fast de egentligen inte säger detta rent ut. Verkligheten är den att då skulle de tappa sitt ansikte i den fasad de byggt upp om att de är för invandring men som de gömmer inom sig därför att de står sig själva närmast.

Att Sverige behöver och måste ha invandring för att existera med lika status som övriga multinationella länder har man inte förstått. Sverige är beroende av invandringen. Flyktingar som kommer hit är en promille av den välfärd  som de invandrar fientliga grupperingarna med Sverige demokraterna i spetsen har som mantra där de ständigt hävdar att invandringen dränerar välfärden. Många sympatiserar med därför att i botten är man invandrar fientlig samtidig som man även är missnöjd över den situation man har och som man med all säkerhet själva medverkat till. Symptomatiskt kunde jag se på Tv då en reporter frågade en man som satt i en cabriolet solbränd och fin vad han ansåg om invandringen. Symptomatiskt deklarerade han med vita fina tänder att det börjar bli tungt nu. Vi har inte råd med invandrare. Vi måste se om vårt eget hus konstaterade han där han satt i en bil med värdet över en halv miljon.

Det svenska folket idag består till en stor del av missnöjda människor som egentligen har det ganska så bra trots alla kriser som ständigt finns som hot i omvärlden. Vad de däremot inte funderar över är att de har röstat på en regering som år efter år sänkte skatter till de som har medan de som inte har arbete eller är sjuka får det ännu sämre. Allt hände under regeringen Reinfeldts tid då Moderaterna dominerade svensk politik Hundratals miljarder har genom riskkapitalbolag dränerat välfärden. Avregleringen av sjukhus och samhällsviktiga funktioner har sålts till riskkapital ägare som köpt både sjukhus och annat som de sedan sålt med miljardvinster där pengarna förts ut ur landet. Att alla dessa miljarder hade kunnat  höjt både löner och annat tänker de inte på som sitter och anser att det börjar bli tungt nu. Att äldrevården och sjukvården krackelerar på sikt samtidigt som viktiga samhällsfunktioner som tex järnvägen håller på och rostar sönder tänker man inte heller på mer än att man tar den enkla vägen och skyller på invandringen.

Sverige måste ha regering som fördelar samhällets resurser på ett sätt så att alla får del av välfärden och inte enbart till dem som kan köpa sig välfärd mer än andra. Vad detta handlar om är att välfärden betalar vi till alla genom skatter. De som inte vill betala skatt är de som ytterst dränerar samhället med den egoism de besitter. Detta är inte invandrarens fel. Invandringen berikar landet. Invandrar fientliga grupperingar dränerar landet lika med sin syn på invandringen som vi är i stort behov av. Utan invandraren vore landet mycket fattigt. Att förstå och begripa är en medborgerlig skyldighet. Att ständigt skylla på någon annan då sanningen är den att man har sig själva att skylla är befängt i hela stycket där man står och hyllar Sverigedemokrater tillsammans med borgerlighetens systemskifte.

Vad som kommer att hända är att kommer fortsättning att följa dräneras Sverige än mer. Sverige demokraterna finns i bakgrunden som ytlig stödtrupp för de som lever med missnöjet för egen del där de skiter i andra. Där har de funnits sedan de kom in i riksdagen. Vad Sverige behöver är en stark socialdemokratisk regering som bryr sig om alla. Vad allt handlar om är att Sverige kan bättre.

Krister Lumme

Krister Lumme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.