Ge bort en bok…

Ge bort en bok HÄR

Berättelserna om Thomas Luma är en självbiografisk romansvit på fyra böcker. Ska man läsa allt vad som hände honom är romanen om ”Olle” där allt började om hur ett klassiskt sjömansäktenskap  havererade där Thomas sedan hamnade på barnhem.

Romanen om ”Guds lilla barnaskara” handlar om barnhemmet där Thomas blev bestulen på sin barndom från fyra års ålder tills han som femtonåring släpptes ut från barnhemsanstalten och for till sjöss.

I den tredje delen om Thomas Luma berättas det om hur han upplevde sjömanslivet där han skulle utvecklas ut i livet som tonåring. I romanen ”Tvivlaren” började han ta vara på sig själv i en vilsen tid där han bar minnen från barnhemmet med sig i kroppen och själen.

20 år gammal blev han en vilsen fader. Nu skulle han börja ta ansvar och se till att hans egna barn inte skulle hamna på barnhem. Berättelsen om hur han började mogna in till världens vedermödor berättas om i den fjärde delen om en ”Mognad” som inte blev den bästa.

En femte bok om en ”Agitator” är under tangenterna. Allt kommer att berättas om hur Thomas till slut hittade hem i livet och i verklig mening utvecklade en mognad där engagemang och samhällsfrågor blev en central dialog för honom är vad som kommer att delges läsaren. Allt kommer nogrant att dokumenteras i den femte boken om Agitatorn där politiken och samhällsengagemanget utvecklade Thomas Luma fram till den han är idag sjuttiosex år gammal.

Romanen om ”Agitatorn” beräknas komma ut 2023…

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.