• mån. sep 26th, 2022

Välkommen till Krister Lummes Hemsida.

"Var alltid den du är. Det finns alltid någon som tar ned dig till ditt rätta mått!"

Om svekfull opposition…

avKrister Lumme

dec 4, 2020

Detta hände sig för ett antal år tillbaka i tiden. Allt vid en tid då insändare var en del av politiken. Idag är det inte detta lika frekvent då sociala medierna har tagit över samhällsdebatten med följden av både gott och ont.

Själv skrev jag en hel del vid denna tid. Lägger ut här om vad jag har skrivit. Idag plöjde jag igenom en halv meter trave med tidnings utklipp med innehåll om både författarskap och politik jag har funnits med i de senaste 20 åren…

Insändare år 2010:

Krister Lumme

Krister Lumme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.