• mån. sep 26th, 2022

Välkommen till Krister Lummes Hemsida.

"Var alltid den du är. Det finns alltid någon som tar ned dig till ditt rätta mått!"

Välkommen till Sjömans sidan…

avKrister Lumme

jun 24, 2020

Jag seglade under en tid från åren 1961 fram till början på åttiotalet. Sammantaget trampade jag däck i tjugo års tid. Två av mina romaner beskriver i all väsentlighet sjömanslivet för mig själv. I romanen om Olle berättar jag om min fader och hans kamp för sin familj som havererade då han blev sjuk i sjukdomen schizofreni.

Vill du finnas med här och har något att berätta om sjömans liv eller om du själv har varit eller är sjöman lägger jag upp dina tankar här och förmedlar de sedan vidare ut på sociala medier om du så vill.

Vill du berätta om ditt sjömansliv så hamnar din berättelse HÄR !

Här finns min Facebook sida om författarskap och sjöliv…

Välkommen att höra av dig.

mail: krister.lumme@telia.com

tfn: 072 211 67 73

Tidningen Sjömannen.

Sjöfartstidningen.

Ålands sjöfart.

Krister Lumme

Krister Lumme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.