Politiker är inte klokare eller bättre än andra!

Politiker visar allt mer idag hur de valt att visa sig vara den nya Adeln. De svaga grupperna i samhället  överger man där man sitter och glittrar med att veta bäst och mest.

Här lägger jag ut en debattartikel jag tycker speglar synsättet politiker väljer att vara idag och hur de lägger sig i vinn om att ingen helst inte ska kritisera deras beslut. Den demokratiska väggen börjar resa sig från medborgaren då politiker tror sig kunna lägga munkavle på dem som vet och hanterar verkligheten där politiken valt att visa på hur den nya adeln vet bäst och mest medan övriga ska hålla käften. Politiker som väljer vägen att tysta opinionen visar en verklighet som gör att de måste ifrågasättas. Jag gör det och kommer fortsätta att göra det. Den socialdemokrati jag företräder ska inte tysta folket. Jag har blivit vald att företräda dem. Inte att ifrågasätta. Som facklig företrädare slogs jag för allas rätt att ifrågasätta och påverka i över femtio år. Politiker som tror sig veta bäst har jag skrivit om förut. Vid nästa val lär de ramla av sina höga hästar därför att fortsätter man som idag kommer vi att få se ett land där brunhögern trampar vidare med att splittra Sverige in i framtiden.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.