• mån. sep 26th, 2022

Välkommen till Krister Lummes Hemsida.

"Var alltid den du är. Det finns alltid någon som tar ned dig till ditt rätta mått!"

Boksläpp / ”Dikt midskepps.”

avKrister Lumme

okt 12, 2019

Bokanjärernas femte antologi, ”Dikt midskepps”

Release Dikt midskepps

Köp Boken HÄR…

Här finns Katarina Sjöfartsklubb.

Dikt midskepps presenteras på Katarina Sjöfartsklubb i Stockholm, den 24 oktober

Vårt program:
Från 12:00 serveras sopplunch till självkostnadspris
13:00 inleder vi med en presentation av antologin ”Dikt midskepps – berättelser från de sju haven”.
Därefter framträder en rad författare med berättelser om sina författarskap som medlemmar i Bokanjärerna.

Sjöfarandes historier från märkliga och strapatsrika färder till främmande och romantiska länder, både nära och långt bort, har alltid fascinerat. Det är grunden för vår verksamhet och resultat av vår senaste inbjudan, för att uppmuntra och stödja till ”alla havets berättare”, blev att tjugo spännande, gripande, galna, intressanta, humoristiska och stämningsfyllda berättelserna kom med i vår nya antologi.

I den möter vi en rad kända och bekanta författarnamn: Lars Melander, Torbjörn Dalnäs, Anders Ekberg, Anna Gable, Reidar Jönsson, Göran Sändare, och Aino Trosell med flera. Glädjande nog möter vi även flera nya förmågor som skall bli intressanta att följa. Alla med förmågan att föra de sjöfarandes kulturarv vidare.

Vi vill passa på att tacka vår lektörsgrupp, bestående av Anders Ehrnborn, redaktör Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek, Benkt Lundgren, f.d. redaktör för tidningen Sjöbefälen, och Irina Öström Zetterman, kommunikatör på Region Stockholm, för det digra arbetet med att vaska fram bidragen. Noga korrekturlästa av Göran Sändare, vilket vi tackar för. Sist men inte minst vill vi tacka alla er som inspirerats av vår inbjudan, skapat och skickat in era bidrag. Utan er alla hade inte detta antologiprojekt varit möjligt!

Dikt midskepps – berättelser från de sju haven

ISBN: 978-9188-759-92-4, 135×210 mm, 365 gram, 196 inbundna sidor med många illustrationer av Rolf Öström, 180 kr + eventuellt porto vid beställning direkt av Bokanjärerna. Boken finns även tillgänglig på www.vulkanmedia.se/dikt-midskepps, Adlibris.se, Bokus.com och där böcker säljs.

Välkomna till Katarina Sjöfartsklubb, Glasbruksgatan 2, invid Sjöfartshotellet.

Utgivningsgruppen på Bokanjärerna

Krister Lumme

Krister Lumme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.