Svar på kravet…

Här är svaret från Finland ang. min enträgna fråga och krav om att man borde visa humanitet mot den skamliga ursäkt man gav till oss för den misshandel man systematiskt visade mot de försvarslösa barn som det finska samhället skulle vårda.

Svaret visar på hur man praktiserade ett svar om att barnen man slog skulle bevisa att man blev slagen. Hela skrivelsen från tjänstemän från socialdepartementet andas ett svar om att vad vi som misshandlades är ute efter pengar och inget annat. Skamligt kränkande visar de att i Finland misshandlar vi barn utan att ge dem den förlåtelse de bevisligen ska ha efter den utredning de själva gjort där de säger sig erkänna samhällets brott mot de minsta och svaga i samhället. Vad de uttalat säger är. Kan man inte bevisa att de har blivit misshandlade så pissar vi på dem en gång till därför att de endast är ute efter pengar.

Det är tungt att kostatrea hur man vänder och ljuger helt öppet. Att man erkänner och även ber om en ursäkt är ett erkännande som andas något annat. Erkännandet är ett hyckleri av stort mått. Hur kan man be om ursäkt för något man säger inte är bevisat.? , Ett löjes skimmer lägger sig över högtravande politiker tillsammans med tjänstemän som går deras ärenden.

 I Sverige bad Drottningen om ursäkt tillsammans med landets högste i riksdagen som är talmannen. Ursäkten visade inte helheten då man även från utredaren sida ansåg att man måste bevisa att man hade blivit slagen. Hur ett barn ska kunna bevisa detta är korkat i hela förlängningen vilket även visar på att även i Sverige blev mycket av utredningen en fars som kommer att gå till historien. Allt utmärker hur Politiken ofta visar ett korrupt ansikte inför att ta ställning och rätta till felaktigheter vilket detta blev i den svenska utredningen. Detta tar man i Finland som ett exempel att inte ge en helhet av en ursäkt som verifierade en tom påse fullt med lögner i.

Läs här : Om ett Politiskt hyckleri !

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.