• mån. sep 26th, 2022

Välkommen till Krister Lummes Hemsida.

"Var alltid den du är. Det finns alltid någon som tar ned dig till ditt rätta mått!"

Putin tillsammans med djävulens hantlangare är en mentalt feg och störd ledare…

avKrister Lumme

apr 15, 2022
Djävulens hantlangare!

Nu skriver jag av mig då det gäller Ryssland och ryssar i allmänhet. Förbannad och arg är man då man ser den fega ryska militärens agerande. Vad som hänt i kriget om Ukraina visar vilka ryssarna är och vilka värderingar de har om människors lika villkor att få leva och dö på ett värdigt sätt som naturen har bestämt. Det är inte ryssen som bestämmer vilka och vem som ska leva tills vår herre kallar hem oss som de religiösa ofta och mycket hävdar.

När det gäller ryssen rent allmänt kan jag konstatera att de är fega och ynkliga. De har spionerat, förgiftat, mördat samt allmänt visat hur deras mentala nivå ständigt och jämt släpat i marken där humanism och allas lika rätt i världen även släpats i smutsen. Kriget i Ukraina visar vilket indoktrinerat folk de är och som de rent verkligt inte kan rå för då deras livsstil och uppfattning om livet ständigt dominerats av diktatorer och oligarker i olika skepnader. Detta från historien från hedenhös fram till våra dagar. Att en enda man kan och får dominera världsbilden och hur vi ska leva och vara de ryska diktatorerna till lags övergår mitt förstånd. Ser man till hur den vansinnige och sjuklige Diktatorn Putin uttalar sig där han hotar med än det ena än, det andra om vi i väst inte finner sig i hans doktrin om världsordning är ungefär samma som mentalt sjuka diskuterar. De tror sig veta trotts att de inget vet. Storsvulstigt och vansinnigt dikterar den mentalt störde Putin villkoren. Hur en enda man genom tiderna i det forna Sovjet avlivade och massmördande sina egna för att själv få dominera och bestämma kan jag inte få ur min skalle. Att folket ännu idag vallfärdar till mausoleum för att få kontakt med dessa mördare övergår mitt förstånd. Idag lever vi det 2 tusende århundrandet. Ser man till vekligheten hur de fega ryssarna idag hotar och mördar som i gången tid undrar jag idag vart världen är på väg och var detta allt kommer att sluta.

Den vansinnige Putin ler och hotar med mördar ansiktet i fokus i både press och media. När en politruk som han är hotar med kärnvapen för att skrämma oss till underkastelse känner jag hur mitt medvetande briserar i att han borde vara intagen på mentalsjukhuset och där skrämma sig själv. Vad som skrämmer mig mest är att han tror att han kan hota oss med kärnvapen. Maktgalna Diktatorer som Putin är gör gällande att gör vi inte som han vill kommer vansinnets tänkare ge sken av att han kanske smäller av sina vapen. Naivt bedrövligt tror han att vi ska sitta och se på då raketerna briserar. Att han själv kommer att se en bomb med kärnvapen brisera i det självgoda Ryssland återstår att se. Bara att hota visar på vilken nivå hans vansinniga hjärna befinner sig. Att han utplånar sig själv tycks han inte tro. Han har kärnvapnet som sista utväg. En väg som till döden bär. Kanske det blir som de religiösa påstår och hävdar. När Putin och hans vansinniga kompisar står vid pärleporten svart av kärnvapen sot i ansiktet är frågan den om de kommer att hamna på den högra eller vänstra sidan. Mitt tipps är att han blir först eldare i helvetet med horn i pannan.

Krister Lumme

Krister Lumme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.