Fega ryssar skjuter på sittande fåglar.

Ryssland och krigsherren Putin fortsätter förneka att man har attackerat ukrainska städer. Lögnaktigt påstår han och krigets trojka att det handlar om att man riktat sig in på militära mål. Krigsretorik och lögner om en fullskalig invasion med tillhörande krigshandlingar som medför att människor dödas försöker man dölja så mycket man kan. Rysslands mål är att förstöra Ukraina som en självständig stat och försöka ta över makten i landet med över 40 miljoner invånare. Med all tydlighet visar den lika tydligt mentalt rubbade Putin att han har bestämt sig för att Ukraina ska förstöras. Putin bombar barn. Putin bombar äldre. Putin bombar kvinnor. Putin är en militär brottsling. Militären som han ger order till att döda civila där sitter skyddade inne i stridsvagnar är fega och ynkliga. Allt kan liknas vid att sikta in sig på sittande fåglar.

Ett krig inleds alltid med att sanningen förlorar. Den militära ledartrojkan med Putin som överbefälhavare visar för hela världen vilken människa han är tillsammans med de som idag sätter sitt märke i att förstöra och döda alla som sätter sig upp mot hans egenmäktiga veto. Att KGB agenten Putin kommer att avslöjas förr eller senare och även straffas för krigsbrott begriper han tydligt inte där han idag sitter omgiven av marmor i maktens boning. Historien har visat att mördare alltid straffas förr eller senare. Idag går det inte att i skymundan som Lenin och Stalin hade som främsta vapen att bedriva ett utrotningskrig mot civila och sedan deportera dem till Sibirien i arbetsläger där man blev av med de oppositionella tills döden tog hand om dem. Hur Despoten Putin ska lösa de 44 miljoner ukrainare som han tydligt ska stänga inne i en grushög återstår att se. Vad min enkla hjärna utan ansträngning kan begripa och förstå är att det inte går att i förlängningen sätta munkavle på miljoner människor. Den som inte begriper detta enkla har en mentalitet som ger vid handen att de borde sitta inlåsta på mentalsjukhus då de bevisligen är farliga för allmänhetens civila befolkning. 

Frågan jag ställer mig dag för dag som kriget pågår är vad den genuina ryska befolkningen kommer att säga då sanningen sakta men säker sipprar fram från de media murar som Politruken Putin skapat för att hans egen lögn ska bli sanning. När de sanktionsbeslut som väst har delgivit ryssarna där de börjar verka fult ut lär nog sanningen dagas och den mentalt rubbade trojkan tillsammans med Putin blir avslöjad. Då om inte förr lär sanningens minut vara nära. Den som lever får se… 

  Läs om mina böcker på www.lumme.info

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.