Putins vansinne lika vansinnigt som Hitler!

Putin fortsätter i Hitlers fotspår. Att erövringen av Ukraina skulle komma borde världen ha insett innan detta hände. Satsningen på krigsmakten med oförminskad styrka borde demokratins ledare i västvärlden ha förutsett. Vad som har hänt i Ryssland var att svångremmen togs fram på områden som t ex åldringsvård, sjukvård och skola. Kapitalet som sparades fördes över till Sovjets flygvapen och flotta där militären övade och övar som aldrig förr. Nytt krigsmateriel levereras oförtrutet. Marksoldater övade i skarpt läge genom att sättas in i strid tillsammans med separatisterna i östra Ukraina. Om detta blå ljög Putin kontinuerligt samtidigt som det ryska folket tror på sin nye führer. Ryssarna har sedan generationer bakåt i tiden varit vana vid att ledas av despoter av olika färg. De demokratiska landvinningar vi kunde skåda på 1990-talet är historia. Så länge Putin levererar nya erövrade landområden är han populär som aldrig förr. Överfallet på Ukraina kommer att fortsätta och öka i omfattning. Blå ljugandet och hot till omvärlden kommer att fortsätta lika som när det gäller Rysslands direkta inblandning i länder där de fortsätter att kriga som i Syrien. Det är KGB-drängen Putins enda chans att behålla sin popularitet på hemmaplan. Gränsen går vid NATO:s gräns. Ger Putin sig på ett NATO-land utlöses NATO:s ömsesidiga garantier så ett världskrig kommer allt närmare med användandet av kärnvapen som när, om detta händer kommer att bomba världen tillbaka till hedenhös.

Politruken Putin har under lång tid förberett sig på att göra Ryssland till en stormakt med Tsartiden influenser där han själv ska finnas i slott och salar. Kärnvapenbestyckade bombplan övar i Nordsjön och Atlanten utanför bl a Storbritannien har visat vad de kan åstadkomma. Svenskt luftrum har kränkts. Attackflygplan har övat anfall mot Stockholmsområdet. Senaste incidenten utanför Gotland visar på att hotet är mer påträngande än förr då Putin förmodligen i sin trånga mentala värld ser sig vara trängd av väst som aldrig förr. Ubåtar kränker svenskt vatten strax utanför vår huvudstad. Kartor över Sverige uppdateras och rekognoscering sker av vägar och broar genom s k ”ryska långtradare” som dyker upp på ställen som ligger långt utanför normala vägar för långtradartransporter.

Sverige och Finland bör snarast möjligt ansluta till NATO. Vi har fram till idag nått en punkt där Ryssland vaktar våra gränser och våra politiker kryper i stoftet inför despoten. Nu är tiden här då man ser vad som händer i Ukraina. Putins förehavanden har tenderat att hela tiden överraska oss. Död grävandet av demokratin i Ryssland visar vem Putin är som person. Han är en extremist och benämnes av kloka människor som psykopat tillsammans med Hitler och hans gangstergäng med Göring som speciell hovleverantör av narkotika. När man ser foton på Putin idag kan man se hur han genom de grisögon han plirar med lika som narkomaner gör då de är påverkade av droger. Hitler blev nedknarkad och slut som människa tills han tog sig själv av dagen i bunkern han fanns i då han försvann från världen. Vår frihet och vårt oberoende hänger på om NATO hjälper oss mot det ryska vansinnets marodörer. Detta kommer NATO i skarpt läge endast att göra om vi är medlemmar. Då om inte förr kan vi räkna med en avhållande effekt så Putin och hans gäng inte ger sig på ett NATO-land militärt eftersom priset blir för högt.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.