Upprop / Namninsamling / Riksförbundet Samhällets Styvbarn

12045804_1049405458403176_1653722540580694492_oEn oberoende revision måste till för att förtroendet för Riksförbundet Samhällets Styvbarn återställs samtidigt som en Stämma måste kallas in för att välja en ny styrelse som medlemmarna själva väljer. En namninsamling pågår därför för att sätta press på den egenmäktiga Trojka som tagit över Förbundet.

Valda Revisorer har fått uppmaningen att göra en revision men har inte svarat på var sig mail eller upprop. Tydlig finns även revisorerna i Trojkans knä. Att revisorer ska vara neutrala och kontrollera den verksamhet de är tillsatta att göra är ett vedertaget förtroende som Samhällets Styvbarns revisorer uppenbarligen även de inte bryr sig om. Även här måste stämman när den dagen kommer tillsammans med en oberoende revision av Förbundet uttala misstroende även mot revisionen. Om det även här visar sig att man inte uppfyllt uppdraget ska även de valda revisorerna ställas till ansvar lika som styrelsen.

En Stämma måste inkallas omgående och avsätta dem som idag självsvåldigt anser sig företräda medlemmar som inte har förtroende för dem. Om oegentligheter har förekommit ska styrelsen ställas till ansvar. Frågan om Ansvarsfrihet  för styrelsen ska inte komma i fråga. Snarare ska det fastställas om man brutit mot stadgarna. Då ska man ställas till ansvar. Detta skyndsamt för att välja nya företrädare som inte som idag hamnat inne i något som mest liknar en korrupt församling som inte har något till övers för dem de ska företräda.

Ett upprop finns. Skriv på för Samhällets Styvbarns bästa. Förbundet har ett stort uppdrag att utföra. En nystart måste till med förtroendevalda som företräder kollektivet. Inte sig själva.

Här finns Uppropet. Klicka här så kommer du dit där du kan skriva på :

http://www.namninsamling.com/Projekt

stulen_barndom

2 reaktioner på ”Upprop / Namninsamling / Riksförbundet Samhällets Styvbarn

 1. Det behövs alltså 38 röster för att det ska bli extrastämma då förbundet nu har 380 röster.
  Nu är det 9 på listan, behövs 30 till då – det ska väl inte vara så svårt att få till?

  mvh

 2. Hej Annika.
  Om alla hjälps åt så är vi snart där. Om de som idag anser sig var ofelbara hörsammar detta tvivlar jag på. Säkerligen har de undanflykter att komma med. Benny Jakobsson exempelvis är en hal Ål där han ligger i bottenslammet och gömmer sig kluven som en mussla.

  Uppmaningen är att dela,dela och dela på sociala medier och i synnerhet till medlemmarna i Förbundet. När vi har tillräckligt tar vi detta nästa till steg. Vi har lite annat även på G. Trägen vinner. Så lär det nog även bli denna gång även med att några säkerligen får lite mer än vad de trodde sig att bita i.

  OBS.
  Ni som blivit uteslutna ur förbundet ska ha er upprättelse vad det lider. Jag anser ni fortfarande är medlemmar då jag idag kan se hur man manipulerat och kastat ut dem som stått i vägen för den Trojka som ännu envist håller sig kvar utan medlemmarnas stöd.

Lämna en kommentar