Skrivelse ang Samhällets Styvbarns agerande under Benny Jakobsson

12045804_1049405458403176_1653722540580694492_oHär lägger jag ut propåer om hur Riksförbundets förtroendevalda under Benny Jakobsson idkat medlemsvård. Skrivelsen här visar hur Förbundet agerat under många år under den Trojka som idag sitter i Riksförbundets självvalda styrelse.

Om jag hade haft en aning om detta då jag tillfrågades att ställa upp som ordförande hade jag rensat ut dessa här inblandade. När jag blev införstådd i hur kassören Benny Jakobsson styrde och ställde sade jag från mig uppdraget. Detta då jag såg hur verksamheten saknade demokratiska riktmärken. Idag ångrar jag att jag inte då visste bättre.

Här under kan man läsa hur man började rensa ut i Förbundet samtidigt som man förde medlemmarna bakom ljuset. Uteslutningar blev en formalitet man tillämpade för att bli av med kritiska röster. Själv har även jag som hedersmedlem blivit ifrågasatt där den fd ordf Robert Wahlström fört frågan på tal att även utesluta mig. Läs hur han gör utfall mot de medlemmar han var vald att företräda. detta med hot och annat där han även förklara att de inte är vanliga människor. Att de som han skulle företräda nedvärderas och kränkts är bedrövligt lågt av en förtroendevald som dessutom varit ordf där han idag sitter som vice ordf i den Trojka där han valt sig själv till uppdraget.

Då man även ger sig på hedersmedlemmar har man gått för långt. Då är inget heligt längre i strävan om att vidhålla egna teser samtidigt som man rent ut inte bryr sig om vad medlemmarna har att säga.

Här kan man läsa något jag fick i min brevlåda idag och som Trojkan kastat i soptunnan lika som de gjort i fler fall med skrivelser som medlemmarna skickat till dem.

Läs mer här:

Skrivelse-2014-RFFS

Robert-Wahlström förklarar…Varför/Därför.

ÄR DETTA MEDLEMSVÅRD KAN JAG UNDRA…?

cropped-anigif1.gif

Samhällets Styvbarn / Kritiken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min kritik mot Riks-Förbundet kan man läsa i sammandrag här.

I Rubrikerna här nedan kan man läsa det senaste från min blogg ang hur Riksförbundet Samhällets Styvbarn idag styrs av en Trojka. Min kritik är bestående till dessa personer som är upphovet till detta lämnar Förbundet. Läs mer här nedan om min kritik:

Tiden avslöjar alltid sig själv…

Lumme i forskningens tjänst…

Om ett symtomatiskt beteende…

Uppmaning till Trojkan. Lämna tillbaka Riksförbundets heder som ni stulit.

Skammen blir allt mer uppenbar…

Om sanningar och lögner.

Diktaturens kreatur…

Ulvar i fårets kläder.

Samhällets Styvbarns styrelse måste lämna sina platser till förfogande

Riksförbundet Samhällets Styvbarns medlemmar är inget Projekt –

Riksförbundet Samhällets Styvbarn tystar det fria ordet…

Riksförbundet Samhällets Styvbarn mörkar sin Agenda !

Ang verkan och orsak i Riksförbundet Samhällets Styvbarn.

En Uppmaning/Öppet brev till Riksförbundet Samhällets Styvbarn.

=================================================

Ang ekonomisk ersättning har tiden för att söka ersättning utgått. Riksförbundet Samhällets Styvbarn har inte heller här med den Styrelse som nu sitter brytt sig särskilt om att försöka få till stånd ett rättvisepatos för alla. Se mera här vad jag sade i SVT Aktuellt för ett år sedan.

Lämna en kommentar