Räddningstjänsten i Mariefred

hjalm

NU är hjälmen på hyllan…

I många år fanns jag i räddningstjänsten i Strängnäs kommun där Mariefred är en utav orterna som ingår i kommunen. I Mariefred finns en deltidsstyrka på fem man i räddningstjänsten där jag började som brandman 1983 och slutade som Brandbefäl 2008.

Här är nu några bilder som är början på det jag så småningom kommer att publicera här på min hemsida. Efter alla 25 år i räddningstjänsten har jag sparat klipp ifrån media som visar vad som hänt under åren.

Mycket har hänt och mycket händer då det gäller räddnings Sverige. Jag kommer att även här kommentera detta ur både facklig och arbetsgivare synpunkt med kommentarer för och emot…

Examen
Examen
Jag i brandbilen
I basbilen
Endast hjälmen är närvarande...
Endast hjälmen är närvarande…
Brandyxan efter 15 års tjänst
Brandyxan efter 15 års tjänst
Diplom
Diplom
Guldmedalj efter 20 års tjänst
Guldmedalj efter 20 års tjänst

 

stn-440

Brandstationen

441-me-390

Basbilen

444-me-3901Jeep

I aktion...
I aktion…
Buster 3,90x1.60 m. Motor 35 hk
Buster 3,90×1.60 m. Motor 35 hk

Brandmännens Riksförbund – Sveriges största branschfack!.

Lämna en kommentar