Politiken måste tvingas upp ur sandlådan.

Nu har vi fått veta vad vi alla ändå visste då man sett och hört hur Centerpartiet vänder och vrider på agendan. Detta för att nå egen makt in i en regering. Att de själva har stöd av 8 % av väljarna bekommer dem inte. Man måste väl ändå vara ödmjuk och inse vad det svenska folket har valt i valet. Centern har sagt nej till socialdemokratin pga. av att 17 % Sverigedemokrater är missnöjda individer som vill se något annat där vitmakt kulturen bestämmer färdriktningen. Faktum döljer centerpartiet som ett julpaket under granen. Idag har säkerligen en hel del av väljarna vaknat och sett vilket kaos centerpartiet har ställt till med och vad som kan komma om Sverigedemokraterna får makten i Sverige.

Alliansens så kallade allians som inte finns mer börjar nu åter uppstå från den falska Golgatavandring de har vandrat ute på i snart tre månader. Säkerligen kommer de att åter vädra morgonluft uppe hos Uffe på berget där de sedan kommer att rasta sina pudlar. Lika säkert som amen i kyrkan där Krisdemokraterna finns kommer de att avla pudlar hos den moderata kenneln vad det lider. Många olika raser finns inne hos den bortsopade Alliansen. Nu tar man in så fort man hinner alla pudlar än en gång då man säkerligen kommer att gå ut och rasta inne i Allianskenneln. Kristdemokraternas som är uppfödare till rasen Ulvar ser fram emot att ingå en helig allians. Detta med livets ord inbakat i avtalet samtidigt som de saluför ett koppel som man även sålt till Sverigedemokraterna. Certepartiets Annie Lööv förespråkar idag  en pudel med vargens inavlade ansikte som grinar väljarna i ansiktet de dagar hon ännu får visa hur hon bedriver centerpartiets politik .

Det enda rätta är att det blir ett nyval. Så som det är idag får det inte fortgå. Sverige får en dålig renommé ute i världen då de ser vad som händer idag inom regeringsbildandet. Än värre blir det om socialdemokraterna bildar en minoritetsregering där en högerpopulistisk budget ställs in i den ekonomiska politiken. Detta skulle bli både kränkande och nedvärderande mot oss socialdemokrater. Vårt parti ska inte föra borgerlig politik enbart för att vi ska äga regeringstaburetterna och där finnas oss i hur borgarna har dikterat villkoren. Väljarna har nu sett och hört hur illa det ser ut med allt som är och allt som tydligt fortsätter. Centerpartiets Annie Löv är en kvinna som visat att hennes politiska gärning går ut på att se till att sossarna försvinner från regeringsmakten. Hur hon gör det hela intresserar inte då hennes bästa för landet är att hon och partiet får makt. Ett nyval skulle säkerligen idag rensa ut både centerpartiet och alliansen som politiska partier. Idag har ingen av borgerligheten något trovärdigt regeringsalternativ. I hela tre månader har man trixat och pudlat. Nu måste landet få en regering. Det enda rätta är ett nyval som visar färdriktningen till politiken vilket politiken idag inte kan hantera mer än att de befinner sig i en sandlåda som skadar landet för varje dag som går. Nu måste de tvingas till att de måste komma ur lådan för landets bästa.

 

 

Lämna en kommentar