Moderaterna och Kristdemokraterna har visat sina kort !

Moderaten Ulf Kristersson visar allt tydligare vem han är och vilka han stöder utan att säga. Att han tydligt gör anspråk på statsministerposten samtidigt som han gömmer vad han egentligen är ute efter är illa. Runt hälften av moderaterna och kristdemokraternas politiker i riksdag och ledande positioner tycker att moderaterna ska få till en regering med stöd av sverigedemokraterna. Detta faktum döljer Kristersson retoriskt därför att hans främsta mål är att bli statsminister som därmed skulle bli en kröning på hans långa vandring inom det politiska skrået.

Kristersson som statsminister och moderaterna vid makten är viktigare än något annat för honom. I synnerhet när det gäller kristdemokraterna har heller inte de några betänkligheter då det gäller att rasister och fascister ska få ställa dagordningen för landet. Kristersson har även han lik i lasten som det vackert heter då han tydligt visat att han använder den makt han får från medborgaren i att driva egen ideologi om det privata ägandet främst. Detta har han visat med tydlighet där han suttit och haft makt att administrera under den tid han verkat som politiker. Allt visar han även till den så kallade vanlige medborgaren.  Vackert ska man stå med mössan i hand och finna sig i det moderata systemskiftet som utgår i att kapitalet är vad som ska ställas framför medborgaren där de som kan får medel att roffa åt sig får det största stödet av moderat politik. Det ultimata verktyget skulle han få tillträde till att använda som statsminister främst. Därmed  skaffar han sig det ultimata maktmedlet att förverkliga vad han ytterst står för. Allt visar han med att peka med hela handen om att han kan han och vet. Han är den store i rummet. Övriga är de som inte vet därför att han har erhållit vetskapens gåva.

Kristersson ger inget stabilt utryck i vad han säger. Han är en ordvrängare av stora mått. Påståendet om att Alliansen av idag är den mest homogena Allians som existerat under hans ledarskap är en lögn han serverar trotts att hela Sverige ser något helt annat. Alliansen skämmer ut sig. Inte konstigt att Kristersson medverkar till det stora haveriet. Kristdemokraten Ebba Bush Thor står även hon och pekar med guds högra hand och säger att alla partier i Alliansen bör rösta för egen statsministerkandidat. Detta för Sveriges bästa fyller hon på med. Makten förvirrar hederligheten i bibelns kölvatten för Ebba Bush Thor. Allt vad hon säger blir en lögn av största märke. Det finns inga bättre alternativ om man vill ha en alliansregering säger hon. Att Sveriges bästa för henne är att hon själv får makt tillsammans med Kristersson samtidigt som hon är det minsta partiet i Sverige visar på att det är makt och inget annat som hägrar. Detta tiger hon still med där hon står i rampljuset och ler inne i tron om himmel och helvete samtidigt som hon simmar i rasismens och fascisternas kölvatten.

Ebba Bush Thor och vännen Uffe har nu ordentligt slagit upp tältet tillsammans med sverigedemokraterna samtidigt som man utropar halleluja ut över nejden. Något annat kan inte ses i den härva av förklaringar Bush Thor och Kristersson hävdar där de säger sig vara det största blocket trotts att de är mindre än socialdemokraterna tillsammans. Lögnen de har under servetten är att deras makt ligger i att Sverigedemokraterna får plats i rummet. Utan dem. Ingen makt. Medvetenheten om att sverigedemokraterna kommer att ställa krav tillsammans med rasistiska och fascistiska förtecken döljer de där de ser makten som en hägring vid den egna oasen främst. Att ingen enligt dem kan genomskåda teaterpjäsen visar på att vill man nå makten så finns det inga hinder för vare sig Kristerson eller Bush Thor. Lögnen om att de inte ska släppa in sverigedemokraternas Åkesson i rummet trots att de bakom kulissen gör allt för att få makt med hjälp av ett parti som har sina rötter inom nazismen tillsammans med fascistiska förtecken visar på att de inte finns i det demokratiska rummet. Båda partierna har visat sina kort. Verkligheten måste avslöja dem omgående. Om inte så är Sverige verkligt illa ute tillsammans med två partier som representerar den yttersta högern där ett rasistiskt och fascistiskt parti lockar dem till maktens stolar. Allt visar tydligt på var deras agenda ligger i det politiska Sverige. Sveriges demokratiska ryggrad håller på och kroknar allt mer i den regeringsbildning som pågår där det politiska folkhatet hatet utvecklas än mer då synligheten görs tydlig genom nämnda två partier som visar på att deras agenda ligger i en högerpolitik som förskräcker.

Klicka här: Så fungerar fascism.

Lämna en kommentar